1134. Budapest Váci út 37. I. em. 18.rendelő | 1118. Budapest, Ramocsa u. 9.

Arteriográfiás vizsgálat végzése

 

Köztudott, hogy ma Magyarországon az egyik legsúlyosabb, nagyon sok embert érintő betegség a szív – és érrendszeri betegségek tágas csoportja, melyek az érelmeszesedés folyamatának (vég)eredményei.

A betegség korai felismerésével hatékonyan tudjuk orvosolni a problémát és hathatós lépéseket tudunk tenni egészségünk újbóli visszanyerésére.

Cégünk Arteriográf segítségével végzi az érrendszer teljes körű vizsgálatát. Az Arteriográf egy magyar fejlesztésű orvosi műszer, mely fájdalommentes vizsgálat során szolgáltat pontos információt a teljes érrendszer állapotáról. A készülék által végzett vizsgálat végén kapott eredmény jellemzi a szívközeli érszakasz nyomásviszonyait, a szívre ható közvetlen terhelést, tájékoztatást ad a kiserek és az artériák belső felszínének állapotáról, továbbá meghatározza a fő ütőér rugalmasságát, majd kiszámítja az ún. artériás életkort.

A mérések eredményéről nyomtatott leletet készítünk, melynek alapján szakorvosaink döntenek a további vizsgálatok szükségességéről.

A vizsgálat 30 éves kor fölött mindenkinek javasolt, de különösképpen akkor, ha a vizsgált személy dohányzik, túlsúlyos, cukorbeteg, magas a vérnyomása, magas a koleszterin és/vagy triglicerin szintje, gyermeket vár, illetve változó korba lép.

A szolgáltatás igénybe vételéhez előzetes időpont egyeztetés szükséges.

 


 

 

Visszalépés

Elérhetőségeink:


Mobil: 06-30-9579-773
Email: budapestimedical@gmail.com
Cím:
1134. Budapest Váci út 37. I. em. 18.rendelő
1118. Budapest, Ramocsa u. 9.